Hjem > Brevkassen

Kan ikke få hjælp til bad

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 286

Spørgsmål

Min mand er 100 % indvalid har hjemmer morgen, 2 hjælpe om aften til at kommer i seng om natten vendes han.

Mit proplem har mange smerte i min krop har fibromyalgi, er opereret i skulder i juni mnd. og hånden for 2 mnd siden ,lægen sagde jeg ikke måtte bruge hånden ,jeg bliv bevilget 5 minutters hjælp ,jeg er meget træt magter ikke det daglige arbejde ,er 70 år ,kommune vil kun give mideltid hjælp ,skal opperes i nakken måske en dis.vi får kun støvsuge vaske gulv vi har det meget beskit støv de sige de ikke må lave andre ting .jeg vil gerne harve hjælp til bad .det må jeg ikke undskyld at jeg beklage

Svar

Jeg synes du skal bede om at få et nyt møde med din visitator.
Du skal snakke med hende om dine problemer og bede om at få noget mere hjælp. Hvis hun ikke kan bevilge mere, kan du bede hende om hjælp til at klage. Du skal klage til den forvaltning, der har med pleje og praktisk hjælp at gøre og det ved visitatoren alt om.
Det er også hende, der skal hjælpe dig med at skrive klagen hvis du ikke selv kan finde ud af det.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed