Hjem > Brevkassen

Hvordan jeg kan flytte i nærheden af mine børn og børnebørn i København?

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 292

Spørgsmål

JEG ER 70 ÅR.
Sidste år mistede jeg min ven gennem 24 år.
Nu føler jeg mig meget ensom, da begge mine børn bor i København.
Min livskvalitet er helt i bund i øjeblikket.
Hvad jeg gerne vil spørge er, hvordan jeg kan flytte i nærheden af mine børn og børnebørn. Jeg er ikke tilmeldt en boligforening i København.
Hvilke muligheder er der?

Svar

Der er forskellige muligheder, men det kommer meget an på hvordan di situation i øvrigt er. Hvis du ønsker en ældre bolig og er rask og rørig, så tror jeg det bliver svært, fordi man skal bevilges en ældre bolig. Det er dit helbred, der afgør om, man kan komme i betragtning til en ældrebolig. Typisk hvis man ikke længere kan gå på trapper eller lign.
Jeg fornemmer dog ikke at det er tilfældet.
Derfor vil jeg anbefale dig at kontakte nogle boligforeninger og nogle ejendomsmæglere for at finde ud af, om de har nogle ældreegnede boliger i det område, du ønsker at bo i.
Det kan både være leje-, andels- og ejerboliger alt efter din økonomi og smag.
Grunden til jeg synes, du skal vælge en ældre egenet bolig, skyldes, at den næste bolig, så kan blive din sidste bolig. Alt andet lige vil det være en fordel at komme til at bo et sted, hvor du kan slå nye rødder og få dig en fremtid, der bliver tryg og rar.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed