Hjem > Brevkassen

Ferierejser er altid for to personer

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 249

Spørgsmål

hej panel.

jeg læser altid jeres nyhedsbrev,når jeg ser på ferierejser til feks. udlandet er det altid for 2pers.vil man som enlig gerne have enkeltværelse fordyrer det mange gange rejsen temmelig meget,kunne man ikke istedet gøre ddet omvendt så det fordyrer rejsen for 2 pers.

venlig hilsen
MHK

Svar

Jeg har svaret på dette før, men jeg gør det gerne igen.
Det er fordi, det er dyrere for hotellet, kroen eller opholdsstedet at have en person på hvert værelse, fog fordi de penge man bruger, når man er to af sted, opvejer den rabat man giver fra stedets side.
Vi har forsøgt mange gange om, vi kan få lavet tilbud til enkeltværelser.
Det kan vi desværre ikke, så jeg er bange for, at vi må finde os i det.
Jeg beklager.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed