Hjem > Brevkassen

Er jeg en gammel gris, fordi jeg gerne vil vågne op med en kvinde - kun en gang i mellem?

Af: Susan Ahrensbach - 3. marts 2016 07:47 473

Spørgsmål

jeg er enkemand på 20"vende år og har det på alle måder godt efterhånden, efter et rigtigt godt ægteskab. Periodisk mangler jeg en at vogne sammen med om morgenen ( periodisk. ) Jeg kan og vil ikke binde mig. ( en luder nægter jeg )
Det er ganske svært, at være 70. des ang.
Jeg vil ikke betragtes som en gammel gris og er heller ikke den gamle ørn mere. Jeg har megen livserfaring, men den nød kan jeg ikke knække diskret.

Svar

Kære Enkemand,

Dejligt at høre, at du havde et rigtig godt ægteskab, inden du blev enkemand for 20 år siden.
Når du skriver, at du periodisk mangler en at vågne sammen med, så er jeg i tvivl om du kun i perioder har lyst til at vågne sammen med en om morgenen, eller om du periodisk har nogen at vågne med om morgenen – og i andre perioder ikke har.
Under alle omstændigheder, så forstår jeg på dig, at du ikke ønsker at se en prostitueret og heller ikke har lyst til at binde dig.
Det lyder som et naturligt behov som enkemand – eller kvinde – at have lyst til nogle gange at sove og vågne sammen med et andet menneske, og også helt ok at du ikke har lyst til at binde dig. Det er en ærlig sag.

Du er 70 år og ønsker ikke at blive betragtet som en gammel gris.
Man er ikke en gammel gris, fordi man har lyst til menneskelig kontakt, nærhed og at udleve sin seksualitet.
Det er et naturligt behov, uanset hvilken alder man har, og jeg ved, at mange kvinder på din alder også har lyst til nærhed og nogle gange at vågne op sammen med en mand.

Nogle af dem ønsker en fast kæreste eller sambo og nogle af dem ønsker som dig ikke at binde sig.
Så jeg vil opfordre dig til at stå ved dine behov og at melde ærligt ud omkring dine ønsker og længsler.
Hvad du ønsker i en eventuel relation – og hvad du ikke ønsker.

I forhold til at møde kvinder, så er der måske muligheder i dit sociale liv, og ellers så kan internettet være en god måde at finde ligesindede, som har samme behov.
Hvis du har mod på at afprøve det, så kan du måske have glæde af mit brevkasse svar "Seniordating på nettet", som du kan læse på http://seniorseksualitet.dk/seniordating-pa-nettet

Held og lykke med det!

De bedste hilsener,
Susan
http://seniorseksualitet.dk

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed