Hjem > Brevkassen

Demens og hjælp fra kommunen

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 323

Spørgsmål

Hej Pia.

Jeg står i den triste situation at min Far er blevet Dement. Desværre har jeg først opdaget alvoren sidst i juni måned. Da var hans hus lige blevet solgt på tvang, bilen hentet af finansieringsfirmaet og der ligger ubetalte regninger på 45.000kr.++ Der var 5 uger til han skulle være ude af hans hus.(1.august). her stod jeg med en far der ikke selv er klar over situationen og intet forstår-husker og intet kan overskue..

Jeg er selv højgravid skulle være sengeliggende. Og skal føde den 26 juli... Hmm øv øv problemet er nu at kommunen ikke vil hjælpe da han efter den 1 august ikke har nogen bopæls adresse i kommunen længere.
Jeg har været i kontakt med hukommelsesklinikken på riget og de har hjulpet (min far var under undersøgelser derinde) så nu har kommunen godkendt en midlertidig plads på 4 uger, hvor de kan visitere han og se hvad kan kan og ikke kan så de kan vurdere om det er ældrebolig eller beskyttet bolig (Riget siger beskyttet bolig)
Men problemet er at de siger de ikke kan hjælpe ham når han ingen bopælsadresse har efter 1.august.

Kan det være rigtigt i sådan en akut situation. Det er jo pga.demens han har mistet alt.( faktisk 2.000.000 på 1,3 år) Hvem skal så hjælpe ham???

Med venlig hilsen
Susanne - den bekymrede datter.

Svar

Tak for din henvendelse.

Kommunen SKAL hjælpe. Det kan der ikke være tvivl om. Din far må ikke lades i stikken.
Hvis kommunen, nægter må I klage - måske til politikerne.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed