Hjem > Brevkassen

Arbejde efter de 70?

Af: Pia Brændstrup - 3. juni 2016 09:35 365

Spørgsmål

Hej.
Jeg er netop fyldt 70 (d. 28.5.2016) og er d. 1.1.2016 gået på pension efter jeg har solgt min tandlægeklinik. Efter 44 år som privatpraktiserende tandlæge har jeg nu mulighed for at arbejde i en anden praksis 1-2 (evt. 3) dage om ugen. Hvordan vil det påvirke min folkepension? Jeg har udover grundbeløbet en mindre ratepension. -
Jeg vil være meget taknemmelig for et hurtigt svar, da jeg skal til samtale med min - evt. kommende - arbejdsgiver på tirsdag, d . 31.5.-
Med venlig hilsen Bjarne Jakobsen

Svar

Der kan være flere ting, du skal tage hensyn til.
Derfor kan det være svært at komme med et definitivt svar, men du kan læse meget mere om reglerne her:

http://www.pensionist.dk/livet-som-pensionist/arbejde-og-job

Held og lykke med jobsamtalen

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed