Hjem > Brevkassen

Ansvar handling/ betalingskommune

Af: Pia Brændstrup - 19. januar 2017 15:44 437

Spørgsmål

Jeg er tilflytter til nuværende kommune har adresse her . Boet her i snart 1.1/2 år mit spørgsmål er hvem er er min ansvar, handling og betalingskommune.
Grunden til at jeg spørger er når jeg opsøger kommunen er der som de ikke selv ved hvad er hvad. Og bliver sendt rundt i systemet uden nogle tager ansvar . Jeg har brug for en sagsbehandler pga min nuværende bolig situation. Ved I hvad er reglerne omkring akut bolig . Venligst Helle

Svar

Hej Helle.

du har som alle andre en sagdbehandler i den kommune, du bor i.

Jeg vil foreslå, at du ringer til Borgerservice i den kommune,  du bor i og beder om at tale med din sagsbehandler.
Din sagsbehandler vil så kigge på din sag og vejlede dig ud fra dine behov.

Du kan læse mere om akut bolig nød på Sundhed.dk
Se mere her

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed