Trænger bilen til en tur? Sådan rengør du sæderne med en ting, næsten alle har i hjemmet

Bil og motor

06/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kyndig rengøringsekspert har delt sit idiotsikre hack, der får dine mudrede autostole til at funkle igen. Og på en billige måde til blot 5 kr.

I en TikTok-video, der siden er gået viralt, har en bilguru delt den ene enkle husholdningsgenstand, hun sværger til, når det kommer til at opfriske hendes mudrede autostole.

Og sandsynligvis har du den allerede i dit køkkenskab.

I det praktiske klip kunne hjemme- og rengøringseksperten, der går under brugernavnet @cleanfreakpro, ses presse indholdet af en vaskemiddelkapsel ud i en skål med varmt vand.

Derefter dyppede hun et par mikrofiberklude i blandingen og bandt dem rundt om et grydelåg for at kunne bruge det tildækkede låg som et midlertidigt rengøringsinstrument.

Hun tog godt fat i håndtaget og tørrede låget grundigt over hele sine sæder, inden hun brugte ekstra klude til at skrubbe i de forskellige sprækker. Han tager derefter sin klud og vrider den, og vi ser, hvor meget snavs og skidt som kluden har samlet op.

Ved slutningen af ​​det lærerige klip så autostolene splinternye nye ude igen.

Brug samme metode til sofa

I en video, der tidligere er gået viralt, fortæller en anden TikToker @tipsandtrickswithq, at nøjagtig samme metode kan bruges til sofaer og andre typer stuepolstring.

I den video opløser han en vaskemiddelstablet i et vandbad og bruger den helt samme måde til sin sofaer. 

Og da videoen sluttede, fortalte han: "Hele mit hus lugtede fantastisk. Jeg vil helt sikkert blive ved med at gøre dette livshack, min sofa ser så lækker ud!"