Prøvede rengøringstrick på bilen - resultatet blev ikke, som hun havde regnet med

Bil og motor

18/11/2023

Foto: Screenshot,
Foto: Screenshot,

Skrevet af J. Bøgen

Tro ikke på alt, hvad du ser!

Mrs Hinch-fans anbefaler så mange produkter hver dag, og de fleste af dem får tingene til at se så godt ud som nye.

Det skriver Mirror.

Men en kvinde har indtrængende advaret folk om ikke at bruge en fanfavorit på deres biler, da det ødelagde hendes, på trods af at hun ved første øjekast troede, at alt skinnede.

Monkey see, monkey do

Liya, der poster på det sociale medie TikTok som @liya.leelee, sagde "lad være, jeg gentager, lad være med at bruge dette på din bil", da hun holdt en balje op af det berømte populære rengøringsprodukt 'Pink Stuff'.

Hun forklarede, at hun havde set en video, hvor en pige havde fjernet skrammer fra sin bil, og det virkede - så hun gik videre og prøvede det med sit eget køretøj.

Liya sagde, at kvinden "jublede" over det og sagde, at den får "ridser og alle slags ting ud af bilen." "Okay fedt," sagde Liya. "Monkey see, monkey do", bemærkede hun, da hun kunne ses påføre den Pink Stuff på sin bil med en mikrofiberklud.

Troede den ville blive god som ny

Hun sagde, at hun ikke brugte meget af produktet, men lige nok til, at hun troede, at det ville få hendes bil til at se så god ud som ny ud.

"Jeg tørrede bare i cirkulære bevægelser", sagde Liya, og så lod hun det stå i et minut eller to for, hvad hun troede ville være de bedste resultater.

Og da hun kom for at tørre det af med mikrofiberkluden, bemærkede hun, at hun syntes, det havde virket og så "fantastisk ud".

Men hun sagde, at hun kom til sin bil dagen efter og var forfærdet over at se cirkulære mærker efterladt på hendes bil fra rengøringsmidlet.

Tro ikke på alt hvad du ser

Hun var ulykkelig, da hun sagde, at hun stoler på Pink Stuff til alt, men i kommentarerne var folk hurtige til at sige ting som

"Folk skal virkelig begynde at læse vejledningen på emballagen."

Dette skyldes, at Pink Stuffs hjemmeside anbefaler produktet til: "gryder, komfurer, vaske, uPVC, grill, keramiske fliser, glas, brusere, havemøbler, lak, både, messing og rust", og desværre ikke biler .

Nogen omtalte produktet som "flydende sandpapir" på bilen.

"Og det er grunden til, at vi ikke tror på alt, hvad vi ser på TikTok, uanset hvor meget det kan virke troværdigt lol", skrev en anden.