Overvejer du at sælge bilen? Mekaniker deler tip til at ramme det rette tidspunkt

Bil og motor

26/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Bilmekaniker deler vigtigt advarselstegn.

En bilmekaniker hævder, at der er et vigtigt advarselstegn, som betyder, at det er tid til at sælge bilen. og ønsker et "Held og lykke med at finde nogen, der er villig til at købe den af dig."

Hver bil, du har haft og nogensinde vil have, vil til sidst blive kørt til et sted, hvor du stiger ud af den for sidste gang og slentrer afsted for at hoppe bag rattet i en afløser.

Om din gamle bil ruster væk til en bunke skrammel eller finder et nyt og kærligt hjem er op til dig.

Det kan være vanskeligt at træffe den beslutning om, hvornår man skal anskaffe sig en ny bil, især hvis du har fået en slags følelsesmæssigt bånd.

Alligevel kan tegnene være der, og et vigtigt tegn, man skal holde øje med, er blevet delt på Youtube af bilmekaniker Scotty Kilmer.

Hold øje med

Han forklarer, at hvis din gearkasse laver mærkelige lyde, så kunne det være på tide at bytte køretøjet ud med noget bedre.

Det første du skal gøre, hvis du tror, at din bil har problemer, er naturligvis at gå til mekanikeren, så de kan kigge på den, og komme med et bud, om du skal have ny bil eller ej.

"Mekanikeren bruger eksemplet på en 4x4 med en 'perfekt jævnt kørende motor', men siger, at gearet laver et stort 'klunk' ved skifte."

Kilmer siger: "Nu er det tid til at skille sig af med bilen", og opfordrer sit publikum til at sælge deres biler, før de rent faktisk gik i stykker.

Mislyd

Grundlæggende er kernen i sagen, at i biler med automatgear er en udskiftning gearkassen utrolig dyr, så hvis du hører mislyden, kan det være et tegn på, at den er ved at blive slidt, og du bør sælge din bil.

Mekanikeren opfordrer sine seere til at "sælge bilen, før den går helt i stykker", men advarer "bare sørg for at lade dem vide, hvad de går ind til" i forhold køretøjets stand.

Som mange af bilmekanikerens kommentatorer påpeger, kan det være svært at finde en køber til en slidt bil, der trænger til en dyr reparation.

Flere advarer om, at det ville være direkte uetisk bare at sælge bilen til en anden, når man ved, at den udvikler en fejl. Fordi det naturligvis vil være en farlig og ond ting at gøre.

Andre foreslår i stedet, at du finde en mekaniker at sælge den til, da de vil kunne reparere bilen billigt og derefter muligvis sælge den til en anden.

Kilde: LadBible