Genialt hack til at optø frosne ruder

Bil og motor

28/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Findes der noget værrere end at komme ud til sin bil, der er frosset til? Få ting. Heldigvis findes der råd for denne situation, som mange bilejere står i i de her måneder, hvor frosten for alvor er ved at komme til. Og en kvinde har nu delt et genialt tip til det, der bliver hyldet overalt på nettet.

En kvinde har foreslået en smart fidus for at undgå, at din bil fryser, og videoen er blevet en succes med over 252.000 likes og næsten 2.000 kommentarer.

Med faldende temperaturer vil folk snart stå over for den irriterende opgave at afrime deres biler hver morgen. Og mange bilister deler deres tricks herunder at gnide en grøntsag på bilvinduerne for at forhindre, at de dugger til. Andre foreslår enkle DIY-løsninger til afrimning ved hjælp af eddike.

Men en kvinde har delt en smart fidus på TikTok, der kan lade dig trykke på snooze-knappen et par gange ekstra.

Under brugernavnet @kirstennp_ afslørede hun sin simple fidus: at lægge et stort badehåndklæde over sin forrude om natten.

Når temperaturen falder, fryser håndklædet i stedet for forruden, hvilket sparer dyrebar tid om morgenen. Hun sagde: "Du lægger et håndklæde på din forrude for at undgå, at forruden fryser om natten. Det er selv frosset."

Rosende kommentarspor

Videoen har været en succes med over 252.000 likes og næsten 2.000 kommentarer. En person sagde: "Jeg troede ikke, det virkede. Det ville have sparet mig 20 minutters afrimning i morges."

En anden tilføjede: "Dette er genialt." En tredje skrev: "Men... det virkede, godt klaret vil jeg sige!"

For at holde håndklædet fra at flyve af, foreslog nogle, at man stikker hver ende ind i bildørene.

En seer nævnte endda, hvor heldig hun var, at håndklædet ikke frøs fast på forruden, som hun tidligere havde oplevet.

Kilde: Express.