Evigt bilproblem: Kreativ løsning kaldes både "gal" og "genial"

Bil og motor

03/03/2024

Foto: Screenshot, @bogielopez89 / TikTok
Foto: Screenshot, @bogielopez89 / TikTok

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Selv den officielle McDonald's-profil er i chok over, at det kan lade sig gøre!

Mange bilister har oplevet besværet og frustrationen ved at skulle balancere flere drikkevarer fra fastfood steder, når de sidder bag rattet.

Men for at undgå spild og potentielt store bøder har en bruger på sociale medier delt en måde, hvorpå chauffører kan holde drikkevarerne sikre, selvom de ikke har nok kopholdere i deres bil.

Jacob Lopez, der går under navnet @bogielopez89 på TikTok, postede en seks sekunders video, hvori han placerer fire kopper, holdt i en papbakke, i de to kopholdere i midten af ​​sin bil.

Mens der kun var to kopholdere, betød måden, de var placeret på, at alle fire kopper i bakken var sikre, så Jacob kunne køre uden at bekymre sig om at spilde sine drikkevarer.

De spurgte: "Vidste du, at disse kopholdere var beregnet til dette?"

Kan være ulovligt

At holde eller drikke, mens man sidder bag rattet, kan anses for at køre uden fornøden omhu og opmærksomhed, hvilket kan medføre en bøde fra politiet.

Ikke desto mindre, mens over 1,1 millioner mennesker har kunne lide Jacobs trick, og over 75.000 bogmærkede videoen, blev seerne splittet efter ideen.

Nogle bilister var forbløffede over tricket, hvor en bilist kommenterede: "Endelig er frygten for at se over på passagersædet hvert 10. sekund, mens du kører for at se, om drikken spilder, væk!"

Selv McDonald's er i chok

En anden bruger tilføjede: "Dette er en game changer."

Den officielle McDonald's-konto svarede: "Jeg vidste det ikke engang."

Andre bilister sår dog tvivl om tricket, og nogle anfører, at de nærmest oplevede et spild på grund af, hvordan bakken passer i deres bil.

En skrev: "Passede ikke på min bil! Fik næsten fire drinks spildt over mine sæder!”

En anden jokede: "Jeg prøvede det og mislykkedes ... brugte 30 minutter på at rense bilen."