Bilejere er i chok: Vidste du, at der var et hul til det i bildøren?

Bil og motor

12/02/2024

Foto: Screenshot, @Bournetocreate / TikTok
Foto: Screenshot, @Bournetocreate / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det har faktisk en ret vigtig funktion - hvis vi altså husker at bruge det!

Bilejere har fået øjnene op for, at de ikke vidste så meget om deres elskede køretøj, som du måske troede.

I hvert fald har en kvinde delt en video på det sociale medie TikTok, og den lille optagelse har fået mere end 22 millioner visninger - men utallige forvirrede og forbløffede kommentarer til følge.

I videoen forklarer Sarah Blackbourn, at hun opdagede et lille hul i bildøren, mens hun undersøgte, hvorfor hendes søsters bil lød, som om den havde vand i sig. Efter at have fjernet en prop i hullet, sprøjtede vandet ud.

"Tøm venligst dine døre. Tøm dine døre folk... kom nu," sagde hun.

Passer det?

Mange seere blev overrasket over videoen, og nogle satte spørgsmålstegn ved dens ægthed. En person kommenterede: "Jeg kan ikke se, om det er rigtigt, eller om I spiller med, og en anden svarede:"

En anden svarede: "Det er meget reelt også nødvendigt at dræne dine chassisskinner nogle gange." En TikTok-bruger skrev: "Jeg sværger, jeg lærer noget nyt hver dag!" Andre spurgte, hvorfor de ikke havde hørt om dette før.

Vand kan sive forbi vinduespakninger og ind i dørene, når det regner, eller når biler vaskes. Dette vand formodes at komme ud gennem huller i bunden af ​​dørene, men disse kan blive blokeret af snavs eller snavs fra vejen, hvilket betyder, at de skal drænes.

Disse huller kan normalt findes i bunden af ​​døre, selvom de også kan være placeret andre steder.

Ifølge cars.com har mange køretøjer afløbspaneler i vippepanelerne og bagerste kvarte paneler, som begge er placeret nær dørene.

Måske en god idé lige at tjekke, om din bildør har sådan et hul ...

Kilde: Mirror