Disse 4 stjernetegn får den "heldigste" oktober

Astrologi

04/10/23 | 08:32

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad håber du at få ud af denne måned?

Mens mange mennesker vil være ivrige efter at møde den eneste ene, når vi går ind i de koldere, hyggeligere måneder med varm chokolade og græskarplukning, fortæller astrologen Chelsea Jackson til Express, at fire tegn vil skabe særligt tætte forbindelser i løbet af denne 31-dages periode.

Faktisk hævdede astrologen, at de vil være "tilbøjelige til at deltage i festligheder på grund af deres naturlige evne til at indlede nye forbindelser".

Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken bør forvente store ting mellem nu og Halloween.

Vædderen (20. marts - 19. april)

Ifølge astrologen vil Vædderen finde deres ønske om forbindelse og socialisering "belyst".

Chelsea sagde: "Denne tid på året har en tendens til at flytte dit fokus mere mod dine forhold til andre, snarere end det, du har med dig selv.

"Selvom dette kan føles som om det trækker dig væk fra dine uafhængige sysler, giver det dig mulighed for at styrke dine partnerskaber på nye måder."

Astrologen fortalte, at Vædderens forhold vil have en positiv effekt på dem. Når de er omgivet af gode mennesker, trives Vædderen.

Krebsen (22. juni - 22. juli)

Krebsen vil opdage, at deres "hovedprioritet" i oktober er "forbindelse, balance og intimitet".

"Det er vigtigt, at du ikke kun har et sikkert sted at trække dig tilbage til, men et smagfuldt miljø, der understøtter dit ønske om intimitet med andre."

Astrologen foreslog, at dette stjernetegn bringer deres forbindelser ind i deres hjem og skaber et varmt, hyggeligt rum.

Vægten (24. september - 23. oktober)

For Vægten handler oktober om deres forhold til dem selv. Tænk, "selvudfoldelse" og personlig "identitet".

At kigge indad vil give Vægten mulighed for at gøre status over, hvad de ønsker fra deres forbindelser.

Chelsea sagde: "Du vil føle dig mere tilbøjelig til at prioritere dig selv i denne sæson, hvilket vil give dig mulighed for at tiltrække sunde, støttende forhold."

Hun fortæller om Vægten, at de næste 30 dage skulle handle om dem - "fri til at lade denne årstid handle om dig og dine ønsker"

Dette er en magnetisk kvalitet.

Stenbukken (21. december - 19. januar)

Stenbukkens held vil for det meste centrere sig om karrierepræstationer denne måned. Dette skilt er en certificeret "go-getter", og i oktober vil de demonstrere dette helhjertet.

Og dette tegn vil ikke være alene i deres præstationer. Andre vil flokkes mod dem i denne tid med stor succes. Men vær ikke beskeden Stenbukken – "vær sikker på at lade dem".