Efterlysning af gerningsmand til to røverier: Flygtede bag på scooter

06/05/2022

Foto: Politi
Foto: Politi

Skrevet af Redaktionen

Nordjyllands Politi efterlyser gerningsmand til to røverier. Det første begået i en blomsterforretning i Nibe den 16. marts og senest hos en frisør i Aalborg Øst den 25. marts. Har man oplysninger i sagen, eller genkender pågældende, bedes man henvende sig på telefon 114.

Fra det første røveri hos ”Blomsterpigen” på Skomagergade i Nibe, har Nordjyllands Politi et billede af manden, der beskrives som :

- 170-180 cm høj
- almindelig kropsbygning
- han talte dansk uden accent
- sort maskering uden huller til øjne, næse eller mund, lysegrå hættetrøje med logo på brystet, sorte joggingbukser, sorte sko med meget markeret hvid kant ved sålen og grå arbejdshandsker. 

Fra røveriet den 25. marts på Lemvigvej 80 i Aalborg Øst, er der videoovervågning med lyd.

Politiet hører gerne fra personer der menes at kunne genkende gerningsmanden – måske på stemmen eller måden han går på.

Ved begge røverier har det været ofrenes opfattelse, at manden var i besiddelse af en pistollignende genstand. Han opførte sig i øvrigt meget roligt og fattet.

Politiets efterforskning har, indtil videre, ikke ført til at vi har identificeret manden, så derfor beder de nu offentligheden om hjælp

Ved hændelsen i Nibe blev den formodede gerningsmand, kort efter af have forladt forretningen, set siddende som passager på en scooter, der kørte væk fra stedet.

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set denne ekvipage i Nibe den 16. marts omkring klokken 14:43.

Ved begge røverier lykkedes det manden at komme fra gerningsstedet med et ukendt pengebeløb.