Her finder du de betingelser, der gælder vedr. brug af Pensionistkortet.dk og Pensionistklubben.dk.


Brug af hjemmesiden eller tjenester på hjemmesiden betragtes som accept af betingelserne, og det er derfor vigtigt, at du læser betingelserne grundigt igennem.

Betingelserne bliver opdateret efter behov. Du kan holde dig orienteret om de betingelser, der til enhver tid gælder, ved at klikke dig ind på punktet Pensionistkortet.dk og Pensionistklubben. Betingelserne er senest opdateret den 5. januar 2018.

 

Hvad er et Pensionistkortet.dk?

Pensionistkortet.dk er et ID kort til Pensionister.

For at få et Pensionistkort skal du være fyldt 65 år. Du kan bestille dit Pensionistkort højst 3 måneder, før du fylder 65 år.

Når du bestiller et Pensionistkort, skal du oplyse navn, adresse og fødselsdato. Det er alene dit ansvar, at dine data er korrekte, når du bestiller dit Pensionistkort på hjemmesiden.
De data, du indtaster, vil være de samme data, der printes på dit færdige Pensionistkort.  

Vi arbejder på at få Pensionistkortet legaliseret som Id-kort på lige vilkår og samme måde som et sygesikringsbevis.
Allerede nu kan du bruge dit Pensionistkort, som ID mange steder - både i Danmark og i udlandet.

 

Rabat

Pensionistkortet.dk giver dig også mulighed for at få rabat. Du skal bare fremvise dit Pensionistkort, når du handler de steder, som Pensionistkortet har indgået en aftale med. Når du får rabat med Pensionistkortet fratrækkes din rabat med det samme - mens du foretager dit køb.
Du finder rabatstederne samme sted, som du finder Pensionistklubben.dk her på Pensionist.dk

 

Hvad er Pensionistklubben.dk?

Formålet med Pensionistklubben.dk er at gøre livet sjovere og at få pengene til at række lidt længere for pensionister i Danmark.

Pensionistklubben.dk er en fordelsklub, hvor du finder fordele, nyheder, konkurrencer, arrangementer, rabatter.

Tilbuddene på hjemmesiden er tilbud som Pensionistklubben.dk har indgået en aftale om at markesføre fra de forskellige virksomheder.

Pensionistklubben.dk frasiger sig ethvert ansvar for kvaliteten af tilbuddet. Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at forholde dig kritisk til tilbuddet og selv vurdere, om det svarer til det, du forventer at varen, du køber eller det tilbud, du går efter.

 

Hvem ejer Pensionistkortet.dk og Pensionistklubben.dk?

Pensionistkortet.dk og Pensionistklubben.dk er udviklet af sygeplejerske Pia Brændstrup og tilhører MediaGroup Denmark ApS (CVR-nummer 35809295).
Alle rettigheder til materialet på hjemmesiden såsom grafik, tekster, lyd, videoer, fotografier, animationer og tegninger tilhører Pensionist.dk ApS eller samarbejdspartnere, der har givet os tilladelse til at bruge materialet. De varemærker, logoer og andre forretningskendetegn, du finder på hjemmesiden, tilhører Pensionist.dk ApS eller partnere, som vi samarbejder med.

Vi gør vores bedste for at sikre, at materialet på Pensionist.dk er korrekt og fyldestgørende, men afgiver ikke nogen garanti herfor.
Vi og vores leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler i materiale, ekspertsvar eller tjenester på Pensionist.dk eller for direkte eller indirekte tab eller skade uanset art, som måtte opstå ved brug heraf.
Ansvarsfraskrivelsen gælder også i forhold til hjemmesider, som Pensionistklubben.dk linker til.

 

Du modtager Pensionistkortet med posten!

Når du accepterer Handelsbetingelserne, og betaler med dit Dankort / eller beder om at modtage et girokort, som betalingsmetode, modtager du Pensionistkortet i en kuvert, der indeholder vores velkomstbrev og noget reklame for vore samarbejdspartnere med posten.
Pensionistkortet sendes med Post Nord og det kan tage mellem 7-14 dage fra det tidspunkt, du har bestilt Pensionistkortet, indtil du modtager det med posten.
Vi tager forbehold for ferie- og sygdom på kontoret, hvor ekspeditionen i givet fald kan tage længere tid.

 

Hvordan behandler Pensionist.dk personlige oplysninger?

For at vi kan printe et Pensionistkort til dig og for at du kan bruge tjenesterne på Pensionistklubben.dk, skal vi bruge dine personlige oplysninger såsom navn, fødselsdato og -årstal, e-mailadresse eller telefonnummer.

Vi behandler alle personlige oplysninger i overensstemmelse med den lovgivning, der til enhver tid gælder på området og Pensionist.dk’s persondatapolitik.

 

Retningslinjer for billeder, profilbilleder, skriftlige brugerindlæg og kommentarer samt copyright og ophavsret.

Pensionist.dk ønsker ikke billeder, der virker stødende på de fleste såsom pornografiske, racistiske eller lignende billeder uploadet på Pensionist.dk
Uploader du alligevel den slags billeder på Pensionist.dk, vil de blive slettet hurtigst muligt uden varsel, da vi mener, at stødende billeder overskrider størstedelen af Pensionist.dk’s brugeres grænser for, hvad de ønsker at se - uden aktivt at vælge det.
Er du i tvivl om, om du må uploade et bestemt billede, er du velkommen til at kontakte os på info@pensionist.dk

 

Hvis du senere vælger at slette din profil, vil dine skrevne indlæg ikke blive slettet.
Vi sletter ikke indlæg på opfordring.

Alt materiale på www.pensionist.dk tilhører Pensionist.dk - også indlæg, der er sendt til debatten eller grupperne.

Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Pensionist.dk.

Det, du selv har skrevet, har du selvfølgelig ophavsret til og kan derfor frit vælge at benytte der, hvor du ønsker. I det tilfælde skal du ikke spørge Pensionist.dk om lov.

Pensionist.dk forbeholder sig ret til at bruge alt materiale, som bliver sendt til Pensionist.dk vederlagsfrit, hvor materialet findes passende.
Dette vil ske automatisk uden yderligere kontakt.

Du finder vores persondatapolitik under ”Persondatapolitik” i bunden af alle Pensionist.dk’s sider, og vi vil opfordre dig til at læse politikken grundigt igennem.

 

Hvordan afklares uenighed?

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle, der bruger Pensionist.dk, får en god oplevelse.

Hvis der på trods heraf skulle opstå uenighed imellem Pensionist.dk og en bruger om forhold, som vedrører Pensionist.dk, vil vi i første omgang forsøge at finde en mindelig løsning. Hvis det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, er Pensionist.dk og brugeren hver især berettiget til at indbringe uenigheden for domstolene. Enhver uenighed er underlagt danske domstole og dansk ret.

Tak for din opmærksomhed og rigtig god fornøjelse med Pensionistkortet.dk og Pensionistklubben.dk på Pensionist.dk!

 

.........

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed