Vig festival: Smadrer bilrude og skubber politibetjent

112

10/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

To 19-årige endte deres festival på politistationen

Torsdag klokken 22.40 blev to 19-årige, der var til Vig festival taget med på politistationen.

Det skriver Midt- og Vestsjællands politi

Klokken var 22.40, da en 19-årig på Ravnsbjergvej ud for Vig Festival smed en sko ud i et fodgængerfelt. Det i sig selv er egentligt meget uskyldigt.

Den 19-årige mand gik ud for at hente skoen igen. En billist der kom kørende stoppede for den 19-årige, der af uvisse årsager reagerede ved at slå på bilens kølerhjelm.

Bilejeren valgte at dytte af den 19-årige, der som modreaktion slog imod bilens forrude så den blev knust.

Politimand gik tilfældigt forbi

To kvinder og en politimand, der var afsted i sin fritid gik forbi optrinnet. >Den ene kvinde valgte at påtale den 19-åriges adfærd. Det fik den 19-årige til at skubbe til kvinden.

Her valgte politimanden at træde i tjeneste, hvorfor han informerede om, at han var politimand og tog fat i den 19-årige som blev tilbageholdt.

Den tilbageholdte var dog sammen med en ven. En anden 19-årig mand fra Mørkøv, der nu blandede sig i politimandens arbejde og skubbede ham i brystet.

Derfor blev den anden 19-årige også tilbageholdt og en patrulje blev tilkaldt til stedet, så de kunne overtage den anholdte.

Hærværk og vold mod polititjenestemand

Da patruljen kom frem blev den første 19-årige, som kommer fra byen Svinninge sigtet for hærværk mod bilen. Og får et erstatningskrav for udskiftning af forruden på bilen.

Den anden 19-årige blev sigtet for vold mod polititjenestemand.

De blev begge taget med en tur på stationen til afhøring og afrusning. Senere blev de løsladt, men de kommer til at høre mere om sagerne, når de bliver afgjort.