Vanvittig mor smed sine børn ud fra fem meters højde: Nu er tre-årig pige død

112

31/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det er ikke til at forstå, hvad der kan få en mor til at kaste sine børn ud fra fem meters højde, men det var præcis hvad en 38-årig kvinde gjorde i byen Saarbrücken i Tyskland.

Politiet og myndighederne undersøger lige nu, hvad der er sket med den 38-årige kvinde, der handlede fuldstændigt vanvittigt, da hun smed sine to børn ud fra tredje sals højde.

Den tre-årige datter landede på hovedet og døde af faldet, mens en ét-årig pige landede mere heldigt og overlevede faldet praktisk talt uden skrammer.

Efter kvinden havde kastet sine børn ud, så besluttede hun sig for at springe ud selv.

Politiet fik et alarmopkald om aftenen, hvor de blev underrettet om, at der var børn, der skreg og det samme gjorde en kvinde.

Da politiet ankom kunne de konkludere, at en kvinde havde kastet sine børn ud fra en lille gangbro, der førte fra deres lejlighed over på en skråning. Der var fem meter ned fra broen, og faldet havde fået dødelig udgang for kvindens tre-årige datter. Den ét-årige datter overlevede næsten uden skrammer, mens den 38-årige kvinde er kørt på hospitalet, hvor hun foreløbig ligger i koma.

Politiet talsmand Falk Hasenberg udtaler til den tyske avis BILD, at der er noget, der tyder på, at kvinden var psykisk syg. Det er dog ikke endeligt afklaret, om hændelsen kan tilskrives kvindens psykiske tilstand.