Tragisk arbejdsulykke i Nordhavn: Mand klemt til døde under betonelement

112

28/06/2022

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Kathrine Frich

Tirsdag formiddag har en voldsom arbejdsulykke kostet en mand livet.

Omkring klokken 11 i dag, tirsdag, modtog Københavns Politi en anmeldelse om en frygtelig arbejdsulykke i Nordhavn, og det er nu kommet frem, at ulykken har kostet én person livet. 

Det har Københavns Politi bekræftet over for TV2 Lorry. 

Ifølge mediet er yderligere én person blevet såret. Vedkommende har dog 'kun' fået "lettere skader" og er derfor kørt på skadestuen. 

"Vi fik en anmeldelse klokken 11.03, om at et betonelement er faldet ned på en byggeplads. Hvorfor det er faldet ned, ved vi ikke endnu. Men i den forbindelse bliver en person fastklemt og afgår ved døden, mens en anden person har fået nogle lettere skader og er kørt på skadestuen," har vagtchef Dyre Sønnichsen således udtalt.

Ifølge vagtchefen lød anmeldelsen i første omgang på, at "mange personer" var fanget under betonelementet, og politi og redning var derfor tidligere talstærkt til stede, men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. 

Ifølge Presse-fotos.dk er arbejdstilsynet desuden blevet tilkaldt til stedet. 

Desværre har én mand dog mistet livet, og de pårørende er endnu ikke underrettet, da politiet ikke har identificeret den afdøde endnu. 

Politiet har offentliggjort den præcise adresse for ulykkestedet, men da den afdødes pårørende endnu ikke er underrettet, har Dagens valgt at udelade dette.