To biler ramt af stenkast fra motorvejsbroer

112

30/11/2022

Skrevet af Redaktionen

To gange på to dage er bilister blevet ramt af, hvad der sandsynligvis er stenkast. Mandag morgen blev en bilist ramt af en sten, da han kom kørende på Tuborgvej. Anden gang en sten ramte en bil, var tirsdag aften. Her modtog Københavns Politi en anmeldelse om, at en bil var blevet ramt af en sten på Amagermotorvejen i retning mod Sjælland.

Det bekræfter Københavns Politi overfor webmediet Presse-fotos.dk.

“Vi har fået en anmeldelse lidt i 22, som går på, at en bil er blevet ramt en sten. Vi ved, at bilen er blevet ramt, men vi ved ikke, om der er tale om nogen, der havde intentioner om at ramme den,” fortæller vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi.

I tilfældet med bilisten på Tuborgvej, så bilisten nogle drenge stå på broen. Ligeledes oplevede bilisten, at der blev kastet en sten, der ramte forruden.

Stenen lavede et mærke på størrelse med en en-krone. Politiet valgte i det tilfælde ikke at lukke motorvejen, da det ville være for svært at finde en så lille sten.

Nu vil politiet efterforske sagerne, hvor der vil blive indhentet videomateriale fra stedet. Politiet ser på hændelsen med stor alvor.