Skandale-skuespiller anmeldt for vold

112

01/07/2022

Robert Hansen er blevet anmeldt for vold. Foto: Shutterstock
Robert Hansen er blevet anmeldt for vold. Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Teenage-stjernen er blevet voksen, men han har vist ikke lært at opføre sig ordentligt.

Robert Hansen er blevet anmeldt for vold af ekskæresten Nynne Larsen samt yderligere mindst én person.

Ifølge de begrænsede oplysninger, der er kommet frem, har mindst to personer, hvoraf den ene er Nynne Larsen, indgivet voldsanmeldelser til politiet mod den skandaleombruste teenagestjerne.

Det fortæller flere kilder til SE og HØR, hvis identitet SE og HØR’s redaktion er bekendt med.

Udover de påståede tilfælde af vold her i landet er Robert Hansen også anmeldt for vold efter en episode i Spanien, hvor han og Nynne i fjor var på ferie.

Københavns Politi kan, ifølge SE og HØR, hverken be- eller afkræfte, at de har rejst sigtelse mod Robert.

Afhøringer i gang

Sikkert er det dog, at sagen bliver taget alvorligt af ordensmagten.

Flere personer har allerede været til afhøring enten fysisk eller over telefonen. Der er dog flere involverede, som stadig mangler at afgive forklaring til politiet.

SE og HØR har til gengæld været i kontakt med Nynne Larsens bistandsadvokat Søren Eriksen.

Han oplyser, at de for nuværende ikke har nogen kommentarer, da det drejer sig om en verserende sag.

Lang række af skandaler

"Kærlighed ved første hik-stjernen" Robert Hansen er ikke ligefrem ukendt af ordensmagten. Faktisk har han i mere end to årtier fra tid til anden været i medierne af de helt forkerte årsager.

I 2001 fandt en betjent under en razzia nogle gram kokain på den dengang 22-årige skuespiller. Senere samme år fandt politiet nogle gram kokain i Hansens jakkelomme på en københavnsk café.

I 2003 overfaldt han Mira Wantings ekskæreste, Bastian Møller, på værtshuset Rosie McGee's på Vesterbrogade i København. Møller fik et voldsomt spark over benet og to kraftige slag i hovedet, og måtte en tur på skadestuen. Robert Hansen sigtet for vold.

I 2006 udkom Ekstra Bladet med forsiden "På kokain igen". Historien handlede om, at Robert Hansen var blevet taget på "fersk gerning" i at sniffe kokain – bl.a. med billeder af, at han var i færd med at sniffe kokain til en privatfest. Han forklarede efterfølgende, at han efter et halvt års behandling for sit misbrug var faldet i igen.