Sikke en morgen: Bil lavede nyt "vindue" i husmur

112

14/06/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Beboeren sad i sofaen i det samme rum, hvor der pludselig kom en bil gennem væggen.

En mands onsdag morgen udviklede sig alt andet end normalt i Vemmelev på Sydvestsjælland.

Han sad i sin sofa og slappede sandsynligvis af, inden han skulle i gang med dagens gøremål - men ud af ingenting bragede en blå bil igennem muren ind til rummet.

Ja, du læste rigtigt. En 24-årig bilist kørte nemlig af ukendte årsager en bil direkte ind i husmuren, og det endte med at skabe et ekstra, noget uønsket, vindue i boligen.

Vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, Lars Denholt, fortæller til Ritzau, at beboeren i huset, naturligt nok, var noget rystet over på den måde at få uventede gæster.

Beboeren blev også tilset af en ambulance på stedet, men der er ikke nogen meldinger om, at han skulle være kommet til skade.

Beboer må genhuses

Til gengæld er huset så medtaget, at myndighederne har været nødt til at genhuse beboeren, imens Beredskabsstyrelsen sørger for at få afstivet huset.

Men hvordan hulen kunne sådan et uheld overhovedet ske? Mange tænker nok med det samme, at føreren af bilen var påvirket, men der var hverken spor af narkotika eller alkohol i blodet på den 24-årige mand.

Han blev til gengæld kørt på sygehuset til tjek, for selvom han ikke havde nogen fysiske skader, kan det ikke udelukkes, at der er opstået indre skader.

Senere skal han så have en snak med politiet, så det kan blive klarlagt, hvad der var årsagen til det besynderlige uheld.