Politiet omringede skole og låste eleverne inde: Frygtede skoleskyderi på dansk grund

112

26/08/2022

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Fredag eftermiddag rykkede politiet ud til en skole ved Høje Tåstrup. Her omringede de skolen.

Det var Torstorp Skole i Høje Taastrup, der fredag ved omkring middagstid blevet omringet af politiet.

På Twitter har Københavns Vestegns Politi selv skrevet følgende.

“Vi er lige nu tilstede på Torstorp Skole i Taastrup, hvor der var melding om, at der var afgivet et skud i nærheden af skolen. Der er intet der tyder på skudafgivelse. Vi er stadig på skolen – men det er alene af hensyn til dialog med elever og ansatte.”

Det har uden tvivl kommet som et chok for elever og lærere, at politiet pludselig er troppet talstærkt op og har omringet skolen.

Derfor brugte politiet også tid på skolen, selvom alarmen blev afblæst.

Alle børn blev lukket ind i klasselokalerne, og dørene blev herefter låst. Forældrene blev ligeledes forbudt adgang til skolen.

“Kære forældre: Vi har p.t. besøg af politiet, og vi er blevet bedt om at tage alle børn ind og lukke døre,” lød det i en SMS til forældrene.

“Der er set en mand i området, som politiet er bekymret for, men vi er ikke bekendt med årsagen. Alle elever er i deres klasser, og der er voksne hos dem. Yderdøre er låst,” blev der ligeledes skrevet i SMS'en,

“Elever, der er i City 2 er der skrevet til, at de skal blive dér, indtil de hører mere. Vær venlig ikke at ringe til os p.t., da vi er travlt optaget af eleverne. Med venlig hilsen Torstorp Skole.”

Det skriver Webmediet Presse-fotos.dk

Politiet blev færdig med arbejdet på skolen et par timer senere, da de havde konstateret, at der ikke var noget mistænkeligt på skolen eller omkring skolen.