Politiet har klar teori efter groft overfald ved Aarhus banegård

112

17/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Flere patruljer blev sendt afsted.

Østjyllands Politi modtog søndag den 16. juni 2024, kl 1742, anmeldelse om et overfald begået på Banegårdspladsen i Aarhus. Flere patruljer og en ambulance blev sendt til stedet.

På stedet blev det konstateret, at en gerningsmand havde stukket en 22-årig mand med en skarp genstand - formentlig en kniv.

Forurettede blev bragt på hospitalet og er efter behandling udenfor livsfare.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ikke et tilfældigt overfald

Efter overfaldet flygtede gerningsmanden til fods i retning af banegården.

”Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi tager meget alvorligt. Vi har efterforsket sagen intensivt siden anmeldelsen, og vi har i den forbindelse været tilstede på Banegårdspladsen og i sidegaderne. På baggrund af efterforskningen er det vores opfattelse, at gerningsmanden kendte den forurettede, og at der ikke er tale om et tilfældigt overfald, samt at gerningsmanden alene har været ude efter den forurettede. Efterforskningen vil forsætte med henblik på at få anholdt gerningsmanden og få klarlagt de nærmere omstændigheder” udtaler vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen af hensyn til den igangværende efterforskning.