Politi fortsætter efterforskningen af nedgravet lig i Kolding

112

30/05/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Torsdag den 26. maj blev et nedgravet lig fundet i Vonsild nær Kolding, og tre personer blev samme dag fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet for drab, ved Retten i Kolding. De blev alle tre varetægtsfængslet i 4 uger ved grundlovsforhøret. En afgørelse ingen af dem kærede.

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af det nedgravede lig foretaget en omfattende efterforskning på findestedet i Vonsild og på en række andre adresser i Kolding, og de tekniske undersøgelser fortsætter de næste dage på både Hollændervej i Kolding og på adressen i Vonsild. Her vil Sydøstjyllands Politi i samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center (NKC) foretage yderligere tekniske undersøgelser, og der vil også blive gennemført en obduktion af afdøde på Retsmedicinsk Institut.

Efterforskningen omfatter også forhøringer med henblik på at finde eventuelle vidner, der kan belyse de forskellige dele i hændelsesforløbet.

Den afdøde, som Sydøstjyllands Politi, mener er blevet dræbt, formodes at være en 43-årig mand fra Kolding, som af pårørende blev efterlyst den 7. maj 2022. De tre personer, som nu er fængslet og sigtet for drabet på den 43-årige, har efter Sydøstjyllands Politis opfattelse kendt den afdøde mand i forvejen. Der er tale om en 32-årig og 39-årig mand og en 35-årig kvinde, alle fra Kolding-området. Alle tre nægtede sig skyldige ved Grundlovsforhøret.

Den fortsatte efterforskning vil fokusere på omstændighederne ved drabet og bl.a. forsøge at klarlægge hændelsesforløbet, motivet, hvordan den afdøde person er blevet dræbt samt endeligt fastlægge identiteten af afdøde.  

Af hensyn til den igangværende og fortsat omfattende efterforskning, og at grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, er det ikke muligt at dele yderligere oplysninger med offentligheden på nuværende tidspunkt. Hvis der under den videre efterforskning vil blive muligt at dele oplysninger med offentligheden, vil der blive udsendt en nyhed herom.