Kaos efter yngre pige styrtede ned ad skrænt: Redningsfolk kunne ikke finde stedet

112

23/7/22 | 15:08

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Lørdag eftermiddag fik Trekant Brand og Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var faldet ud over en skrænt på Løveroddevej i Sønder Stenderup. Det ligger tæt på Kolding.

Der blev med det samme sendt ambulance, brandkøretøjer og en politibil mod adressen.

”Personen ligger stadig på skrænten. Vedkommende er faldet så langt ned, at denne ikke umiddelbart er så nem at tilgå. Derfor er man i gang med at få en båd i vandet, der skal komme nede fra og hjælpe til,” fortæller operationschefen fra Trekant Brand til webmediet Presse-fotos.dk.

Det er endnu uklart, hvordan personen styrtede ned ad skrænten og hvorledes tilstanden er for den tilskadekomne person.

Ifølge Ekstra Bladet var der tale om en yngre pige, der faldt i alt 50 meter ned. Pigen er fløjet på hospitalet med en helikopter.

I alt kæmpede 10 redningsfolk med at skaffe støtte til den tilskadekomne, men omstændighederne ved skrænten gjorde, at de havde svære arbejdsbetingelser.

I starten havde redningspersonalet svært ved at finde den tilskadekomne. Det fortæller Presse-fotos.dks egen fotograf til webmediet.

”Det er en smule kaotisk herude. Da jeg ankommer, er der umiddelbart problemer med at finde frem til den tilskadekomne og brandvæsenet har svært ved at få køretøjerne frem. Lige nu kæmper cirka 10 redningsfolk med at finde en løsning.”