Her er resultatet af obduktion af 21-årig kvinde, der blev fundet livløs søndag

112

09/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Politiet gik straks efter fundet i gang med at undersøge, om der lå en strafbar handling bag, eller om der var tale om en ulykke.

Der var formentlig tale om en ulykke, da en 21-årig kvinde natten mellem lørdag og søndag afgik ved døden i Lustrup ved Ribe.

En obduktion mandag viser, at der ikke er noget, der tyder på, at der ligger en strafbar handling bag dødsfaldet.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fundet søndag middag

Syd- og Sønderjyllands Politi fik søndag klokken 12.46 en anmeldelse om, at der var fundet en livløs kvinde i Lustrup syd for Ribe.

Der var tale om en 21-årig kvinde fra lokalområdet, der lørdag aften var til studenterfest i Lustrup-Damhus Forsamlingshus.

Et område omkring forsamlingshuset var afspærret gennem flere timer, hvor politiet arbejdede intensivt med generel sporsikring, vidneafhøringer og andre efterforskningsmæssige indsatser, ligesom der mandag blev gennemført enkelte undersøgelser.

Sandsynligvis en ulykke

Politiet efterforskede fra begyndelsen bredt for at få klarlagt omstændighederne omkring dødsfaldet, herunder om der var tale om en ulykke eller om der lå en strafbar handling bag dødsfaldet.

Der blev søndag aften foretaget et retslægeligt ligsyn på stedet, hvor de foreløbige undersøgelser tydede på, at der ikke lå en strafbar handling bag dødsfaldet. Mandag blev der gennemført en obduktion.

”Vi mangler i øjeblikket resultatet af nogle enkelte undersøgelser, så det efterforskningsarbejde fortsætter. Men resultatet af obduktionen i dag (mandag, red.) taler for, at der var tale om en ulykke, og ikke at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet. Det forventer vi ikke, at resultaterne af de sidste undersøgelser ændrer noget ved,” siger vicepolitiinspektør Karsten Hulmose.

Den Mobile Politistation var i Lustrup mandag, hvor også Offerrådgivningen og en beredskabspræst var klar til at tale med alle, der ønskede det.

Politiet har ikke yderligere oplysninger.