Har drabet på video: Meld dig selv

112

09/6/22 | 08:13

Skrevet af Kathrine Frich

Politiet opfordrer gerningsmand fra knivstikkeri til at melde sig selv

I går aftes blev en 35-årig mand stukket ihjel under et knivstikkeri Københavns Sydhavn. Under stikkeriet blev også en 31-årig stukket ned. Den 31-årige re nu i kritisk tilstand men stabil.

det skriver Ekstra bladet

Videoklip af knivstikkeriet

Københavns politi har nu modtaget et videoklip af selve knivstikkeriet og fortæller, at ud fra den, har de en idé om, hvem gerningsmanden er. Derfor opfordrer de ham nu til at melde sig selv.

"Vi har med hjælp fra vidner og optagelsen af knivstikkeriet et godt billede af, hvem der er gerningsmanden, og ham leder vi efter lige nu. Er der vidner, der ved, hvem han er, og hvor han befinder sig, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem, og jeg vil også opfordre ham til selv at kontakte os," siger politikommissær Peter Kamp fra Københavns Politi.

Københavns Politi opfordrer til, at optagelserne af knivstikkeriet ikke deles med andre via sociale medier.

"Det er nogle voldsomme optagelser, som ikke skal ud og florere på nettet. Har man billeder eller optagelser af hændelsen, kan man overdrage dem til politiet og ikke andre," siger Peter Kamp.

Ikke bande-relateret

Onsdag aften klokken 20.03 modtog politiet en anmeldelse om knivstikkeri på Peter Sabroes Gade i Københavns Sydhavn.

Det er endnu uklart præcist, hvad der førte til det voldsomme sammenstød, men alt tyder på, at de tre, der er involveret i sagen havde et forudgående skænderi på Syd-Vest Bodega.

Politipatruljer kom hurtigt frem til gerningsstedet og de to sårede blev kørt afsted til hospitalet, hvor den 35-årige mand kort efter blev erklæret død.

Politiet har ind til videre ikke fundet nogen tegn på at knivstikkeriet skulle være banderelateret.