Endnu en anholdelse i sagen om dobbeltdrabet i Kalundborg

112

25/03/2022

Foto: Politi
Foto: Politi

Skrevet af Redaktionen

En 32-årig mand blev torsdag eftermiddag anholdt i sagen om dobbeltdrabet i Kalundborg den 17. november 2020. Han fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Torsdag eftermiddag blev en 32-årig mand anholdt i Hundige som mistænkt i sagen om dobbeltdrabet fra Kalundborg.

Han er således den 10. anholdte i sagen om skud mod tre personer på parkeringspladsen ved supermarkedet Meny, Nørre Alle 133, 4400 Kalundborg, den 17. november 2020 kl. 18.07.

To af personerne afgik ved døden, mens den tredje overlevede efter at have været i akut og overhængende livsfare, da han var blevet ramt af fire skud.

- Vi kan lige nu desværre ikke oplyse, hvorfor denne mand er blevet anholdt på et senere tidspunkt end flere andre i sagen, siger efterforskningslederen, politikommissær Michael Andreassen, og fortsætter:

- Vi har siden drabene i november 2020 foretaget en massiv efterforskning, hvorfor vi er tilfredse med, at vi har fået grundlag for at kunne anholde og sigte 10 personer i alt, slutter efterforskningslederen.

Politiets formodning er, at skyderiet var et bandeopgør mellem to rivaliserende bander fra Vestegnen og Storkøbenhavn.

De seks første er allerede tiltalt i en retssag, der i disse dage afvikles i Retten i Holbæk, hvorfor politiet ikke har yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.