Buschauffør tog lynhurtig beslutning da han spottede to efterlyste drenge

112

18/8/22 | 04:43

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Onsdag eftermiddag forsvandt to drenge fra henholdsvis første og anden klasse fra deres SFO. Ingen vidste hvor de var taget hen, og da de ikke havde nogen mobiltelefoner på sig, så gik den store eftersøgning i gang.

“Vi har fået anmeldelsen klokken 14.32 om, at de to drenge, som formentlig kender hinanden, er gået fra SFO’en sammen. Vi leder derfor efter dem med hjælp fra deres forældre,” fortalte vagtchef Dyre Sønnicksen fra Københavns Politi til webmediet Presse-fotos.dk

Sammen med forældrene gik politiet i gang med at finde ud af, hvordan drengene normalt bevæger sig i byen. De forsøgte at finde de steder, som drengene normalt ville være glade for at besøge. Det kunne være særlige butikker eller personer, der står deres hjerter nær.

“Det er et af de midler, vi bruger, hvor vi besøger nogle af de steder, som drengene kunne være taget til. Det kan være en slikbutik, som de er særligt glade for eller hjemme hos bedsteforældrene,” fortalte Dyre Sønnicksen

Selvom mange forældre ofte brokker sig over de unges mobilforbrug, så ville de i dette tilfælde have ønsket, at de to drenge havde haft en mobiltelefon på sig.

Da der ikke var nogle telefoner i spil, måtte politiet bruge andre metoder til at indsnævre sig til de steder, hvor drengene kunne være.

Der blev sendt billeder af drengene ud internt hos politiet, og billederne blev også delt med DSB og Movia. Og det var netop det, der bragte sagen til et endeligt stop.

Drengene var nemlig steget på en bus og var blevet genkendt af buschaufføren. Den lynsnare chauffør var derfor vendt om og havde kørt drengene tilbage, så de kunne genforenes med forældrene. Det fortæller B.T.