35-årig mistænkt efterlyst i sag om drabsforsøg

112

26/04/2022

Foto: Politi
Foto: Politi

Skrevet af Redaktionen

Nordjyllands Politi leder forsat efter den 35-årige Stefan Tahir Gaarboe Danielsen. Han er mistænkt i en sag om drabsforsøg, der er sket i Frederikshavn d. 2. marts 2022.

Mere præcist skete den alvorlige forbrydelse på Abildgårdsvej i Frederikshavn kl. 00:47.

”Her blev en 25-årig frederikshavner stukket med kniv og slået i hovedet med et slagvåben,” siger lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Peter Skovbak.

Og det er i denne sag, at den 35-årige mand er efterlyst, og i sagen – der behandles som forsøg på manddrab – er der aktuelt tre personer anholdt og fængslet.

”Vi mistænker den 35-årige for at have taget del i denne meget alvorlige forbrydelse. Og han skal pågribes, så han kan blive stillet til regnskab for sine handlinger,” understreger Peter Skovbak, der oplyser, at efterforskerne fra Efterforskningscenter Frederikshavn har ledt intenst efter den efterlyste i flere uger. Uden resultat. Desværre. Blandt andet blev han efterlyst første gang i offentligheden d. 31. marts 2022. 

”Vi ved, at han er tilmeldt en adresse i Aalborg, men det er også sandsynligt, at han kan have taget ophold andre steder, f.eks. i Købehavn, hvor han har relationer,” siger Peter Skovbak og forsætter:

”Hvis man ved, hvor han er – eller har andre oplysninger i sagen – så skal man straks ringe til os på telefon 114.”

Den efterlyste Stefan Tahir Gaardboe Danielsen ses på billedet herunder og beskrives som følger:
mand 35 år, 183 cm høj, almindelig af bygning, lys hud og lyst, kort hår, har tatoveret bogstaverne LTF på halsen og har også tatoveringer på armene.