13-årig dreng i kritisk tilstand: Nu udsender politiet advarsel

112

30/05/2022

Skrevet af Kathrine Frich

En kun 13-årig dreng er i kritisk tilstand efter en forfærdelig ulykke. Det har fået politiet til at udsende en advarsel.

Københavns Politi har udsendt en advarsel. Det sker, efter at en kun 13-årig dreng er kommet alvorligt til skade, hvilket har ført til, at han søndag morgen var i kritisk tilstand.

Alvorligt forbrændt

Den unge dreng kom slemt til skade lørdag aften, da han fik stød af en kørestrømsledning. Dette førte nemlig til, at han blev alvorligt forbrændt, som desværre har medført, at han nu er i kritisk tilstand.

Den forfærdelige ulykke skete ved baneterrænet ved Sydhavn Station, hvilket har fået Københavns Politi til at advare 'på det kraftigste' mod at opholde sig på baneterræn uden for stationerne.

"En 13-årig dreng blev i går aftes alvorligt forbrændt, efter at han tilsyneladende fik stød af en kørestrømsledning på baneterrænet ved Sydhavn Station. Drengens tilstand er kritisk," skriver Københavns Politi i et opslag på Twitter.

Herefter sender Københavns Politi en meget kraftig advarsel om, at man vælger at opholde sig på et baneterræn ved en togstation, da man – som det desværre endte med lørdag aften for den 13-årige dreng – kan komme meget slemt til skade.

Politiet advarer

"Vi advarer på det kraftigste mod at opholde sig på baneterræn uden for stationerne," skriver de.

I et opfølgende opslag på det sociale medie, skriver Københavns Politi desuden, at man risikerer at blive ramt af livsfarlig kørestrøm – og at man ikke engang behøver at røre ved en kørestrømsledning, før dette kan ske.

"Det er ulovligt og forbundet med livsfare. Man kan blive ramt af livsfarlig kørestrøm blot ved at være i nærheden af en kørestrømsledning," skriver Københavns Politi.

Søndag morgen blev det af Københavns Politi meddelt, at drengen var i kritisk tilstand. Efterfølgende har der ikke været nye meldinger om hans tilstand.